Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Rasmus Kærså

Rasmus Kærså er bassist i både Moonjam og Danseorkestret, og der er ny musik på vej fra begge orkestre. Det fortæller han bl.a. om i dag, når han er gæst hos Annemette Voss i Sådanmark. Men vi skal også til bl.a. Vejle, hvor en mand kæmper for at bevare sin barndom klatretræer på den grund, hvor den kommende politiskole skal bygges.
5/7/2017