Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Rasmus Dahlberg

Forfatter og katastrofeekspert Rasmus Dahlberg er på besøg hos Annemette Voss i Sådanmark, hvor han fortæller om sin interesse for at dykke ned i tidens katastrofer. Hør blandt andet Rasmus Dahlberg fortælle om decemberorkanen i 1999. Vi skal også til Hou, hvor en gruppe borgere har meldt sig frivilligt til hver uge at køre Bente Kjær Jensen og byens andre ældre til og fra den lokale brugs.
27/12/2017