Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Rasmus Botoft

Rasmus Botoft og hans hustru er lige nu kunstneriske profiler på Odense Film Festival. Det fortæller han Henriette Honoré om i dag, når han er gæst i Sådanmark. Mød også Jason Watt, som for nyligt brugte en dag på at give kræftramte børn en køretur i sin sportsvogn. Og kom med til Regstrup, hvor det lokale spejderkorps har brugt to et halvt år på at bygge et nyt samlingssted for byens borgere.
28/8/2017