Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Rane Willerslev

I sommer startede Rane Willerslev i sit nye job som direktør for Nationalmuseet, og i dag fortæller han Annemette Voss om, hvad han elsker ved museet, og hvordan han ønsker at formidle Danmarks historie gennem oplevelser. Mød også børnene, som lærer at kommunikere med bål ligesom vikingerne og se, hvordan det går med kampagnen, der forsøger at rejse penge til at redde Anholts kyst.
4/12/2017