Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Poul Krebs (2:2)

I dag er Poul Krebs tilbage i studiet sammen med Henriette Honoré, og i dag skal det blandt andet handle om hans kommende turné, hvor han i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp inviterer to flygtninge med til hver koncert. Hør også om, hvordan Danmark tager sig ud, når man som musiker turnerer land og rige rundt, og hvilken lillebitte by, som Poul Krebs håber at komme til at spille i næste år.
11/10/2017