Serie Sådanmark

28:00

Dette afsnit

Sådanmark - gæst Peter Bay (2:2)

19/03/2018

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

For nogle mennesker kan det åbenbart ikke blive koldt og vådt nok. Måske er det derfor, at issvømning i år hitter flere steder i Danmark. Kom med til Roskilde og hele vejen ned i det iskolde vand. Henriette Honoré har igen besøg af Peter Bay, der efter en succesfuld karriere som instruktør, manuskriptforfatter og skuespiller, besluttede sig for at lægge sit liv om og tage en uddannelse som socialrådgiver.

Sådanmark er det nye regionale nyhedsmagasin, der tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra et helt nyt studie på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss er på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel gæst på besøg i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ hver dag kl. 16:00 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Alle serier A-Å