Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Peter Bay (2:2)

For nogle mennesker kan det åbenbart ikke blive koldt og vådt nok. Måske er det derfor, at issvømning i år hitter flere steder i Danmark. Kom med til Roskilde og hele vejen ned i det iskolde vand. Henriette Honoré har igen besøg af Peter Bay, der efter en succesfuld karriere som instruktør, manuskriptforfatter og skuespiller, besluttede sig for at lægge sit liv om og tage en uddannelse som socialrådgiver.
19/3/2018