Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Peter Bay (1:2)

Henriette Honorés medvært i dag er eventmedarbejder Peter Bay fra Børnehuset Buen i Hillerød. Han har lavet dokumentarfilmen Sange fra Buen, der fortæller historien om, hvordan forældre med masser af problemer får ny selvtillid, når musikere skriver sange om dem. Hør også historien om de kvindelige plejehjemsbeboere, der ikke havde lyst til at spise kedelig mad fra fryseren og derfor nu selv er med til madlavningen.
17/3/2018