Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Per Christiansen

I dag er det TV 2s vejrvært Per Christiansen, som er gæst hos Henriette Honoré. Sammen ser de historier fra mange forskellige steder i Danmark og møder både borgerne i Kramnitze på Lolland, som kæmper for bogstavet Z i deres bys navn, og så skal vi til Bornholm, hvor det kolde forårsvejr forårsager problemer med at få afgrøderne frem.
15/5/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.