Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Peer Kaae

Mød forfatter og journalist Peer Kaae, når han gæster Henriette Honoré i Sådanmark. Hør ham fortælle om sin interesse for uløste mordsager og hør om hans bog, “Maries morder”, som nu bliver til teater. Vi skal også til spøgelseshuset Haunted House i Vejle, hvor Joan Van Der Wehle-Jensen klæder sig ud som mumie for at skræmme gæster med hang til gys og gru.
4/11/2017