Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Özlem Cekic (2:2)

Özlem Cekic er tilbage som Henriette Honorés medvært, og i dag skal det blandt andet handle om mesterkokken Jesper Vollmer, der for første gang har besluttet sig for at stille op i en kokkekonkurrence. Og så skal vi møde 42-årige Elin, som har sat sig for at cykle tværs over USA.
15/2/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.