Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Özlem Cekic

Hun blev internationalt berømt denne sommer, da BBC filmede et af hendes “dialogkaffe”-møder med en mand, der har sendt hende hademails. Det er det tidligere folketingsmedlem, nu forfatter og brobygger, Özlem Cekic, som er dagens gæst hos Henriette Honoré i Sådanmark. Se også historien om fåreavleren fra Holstebro, som har hyret professionelle fåreklippere fra England til sin store fåreflok, og med de to glade jubilarer, som begge har arbejdet i Faarup Sommerland i 20 år.
31/8/2017