Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Nina Loff

Sådanmark - gæst Nina Loff

Henriette Honoré får i dag besøg af Nina Loff, der sammen med sin mand driver gården og spisestedet Krusmølle ved Åbenrå. Ud over at høre om Nina Loffs syn på god mad og det gode liv, skal vi også se historier om en gedeavler på Bornholm, hospitalet i Thisted, der har fået hjælp fra gourmetkokke til at forbedre maden, og så skal vi møde en beboer i et højhus i Brøndby, der måske skal rives ned.
23/3/2017