Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Nikolaj Stokholm

Om knap en måned står Nikolaj Stokholm på scenen til premieren på sit første one man show. Han har besluttet sig for at fortælle anekdoter om sin akavede barndom og ungdom. I dag møder han Annemette Voss i Sådanmark og giver en smagsprøve på lidt af det, publikum vil opleve. Og så skal vi også høre historierne om Michael Nielsen, der elsker at renovere gamle lastbiler, om unge Patrick Frank, der stillede op til sit første cykelløb på en racer, han har købt for sine fødselsdagspenge, og så skal vi se, hvordan et motionsløb, der involverer 500 badedyr, foregår.
18/8/2017