Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Nikolaj Peyk

Annemette Voss har besøg af Nikolaj Peyk, der nok er mest kendt fra Østkyst Hustlers, men som også for nyligt fik debut som filminstruktør. De to ser blandt andet historien om en ung fyr fra Svinninge, som har lavet sin helt egen Bond film. De ser også en historie om Fuldkornets Dag, der blev fejret på Bornholm, og om unge, der konkurrerer i eSport.
27/1/2017