Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Nikolaj Koppel

I dag er det Tivolis underdirektør for kultur, Nikolaj Koppel, som er gæst hos Henriette Honoré. Han fortæller bl.a. om, hvordan han både skal arrangere koncerter med hiphopstjerner og klassiske operasangere. Og så kan du høre om hans passion for fodboldklubben Brøndby og om, hvorfor han bruger tid på frivilligt arbejde. Vi skal også indenfor i køkkenet, der hver dag tilbereder tusindvis af varme måltider til Københavns skolebørn og til fodboldkamp i den lille by Allesø, som for nyligt spillede kamp mod Vejle.
23/8/2017