Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Nancy Gerber

I dag er det Nancy Gerber, der lige nu medvirker i TV SYDs serie, Kolonihaven, som er Annemette Voss’ medvært. Nancy og hendes mand, Gert, vandt et kolonihavehus og fik 90 dage og 100.000 kroner til at sætte det i stand for. Hør om det vilde projekt i dag og kom også med til Bornholm, hvor Helle Kublitz skal til lydighedsprøve med sin hund.
7/8/2020

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.