Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Mustafa Noureddin Faour

Mød manden bag Aarhus’ bedste falafel Mustafa Noureddin Faour, som i dag besøger Henriette Honoré, der aldrig har smagt en falafel. Hvad synes hun om Mustafas falafel? Kom også med til Hanstholm, og mød fiskerne, som landede en rekordstor tun. Mød også Edis Adilovic, der mistede sit syn som to-årig, men i dag er næsten færdiguddannet på universitetet og har vundet utallige medaljer som atlet.
6/9/2017