Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Morten Hopballe

Annemette Voss har inviteret pressetalsmand for Tinderbox Festvival, Morten Hopballe, i studiet til en snak om det spændende musikprogram, som han netop nu kan løfte sløret for. Hvem der kommer og spiller, kan du høre her i Sådanmark. De to ser også et indslag om populære brætspil, en historie om et lille flyselskab med luft under vingerne - og en historie, der handler om børn og sikkerhed. For er det egentlig i orden at få nogle knubs på legepladsen - eller er det måske ligefrem nødvendigt?
17/3/2017