Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Sådanmark - gæst Mikkel Seedorff Sørensen

I dag er det direktøren for Frederikshavn Havn, som besøger Annemette Voss i Sådanmark. Han fortæller om den 600 millioner kroner dyre udvidelse, som Frederikshavn Havn har investeret i. Og så ser de historierne om en plejehjemsleder fra Give, der er så god en leder, at hun skal hjælpe regeringen med at forbedre lederne inden for det offentlige. Og vi skal også til Skive, hvor byens fodboldhold rider på en bølge af succes.
30/3/2017