Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Mikkel Schrøder

I dag er det skuespiller og entertainer Mikkel Schrøder, som besøger Henriette Honoré i Sådanmark. Han er lige nu aktuel i Pejseshow i Brædstrup, og han fortæller bl.a. om, hvorfor showet ikke er en revy. Mød også 22-årige Emil Præstegaard fra Biersted, som har fået succes som digital musiker og komponist på internettet.
5/9/2017