Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Mikkel Egelund

I dagens udgave af Sådanmark får Henriette Honoré besøg af den nordjyske tv-vært, skuespiller og spøgelsesjæger Mikkel Egelund. Dagens historier handler bl.a. om den vestjyske landmand Thomas, som er blevet et viralt hit med sin sang om tarteletter og om Lukas Thomsen fra Nakskov, som har valgt at droppe at blive konfirmeret og i stedet følge sin asetro og gennemgå et ynglingeritual.
17/5/2017