Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Michael Thagaard (1:2)

Annemette Voss har i dag besøg af en dedikeret tilhænger af frie skoler, Michael Thagaard, som lige nu er en af personerne bag en helt ny friskole uden karakterer, som åbner i Odense næste sommer. Mød også familien fra Rødby, som har taget børnene ud af deres skole nogle dage for at deltage i fiskekonkurrencen Trolling Master Bornholm.
23/5/2018