Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Michael Katz Krefeld (2:2)

I næste weekend er der krimimesse i Horsens, og krimiforfatter Michael Katz Krefeld har været med stort set hvert år siden 2007. I dag fortæller han Henriette Honoré nogle “behind the scenes”-historier, og han giver også sit bedste tip til, hvad man skal opleve på messen. Se også historien om optikeren, der forærede brugte briller til udsatte i Hobro, og mød 14-årige Human Nezhad, som drømmer om et liv i politik.
12/3/2018