Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Michael Katz Krefeld (1:2)

Er en farlig og usynlig gas mon et godt emne til en krimi? Det spørger Henriette Honoré i dag en af Danmarks mest læste krimiforfattere, Michael Katz Krefeld om, når han er hendes medvært i Sådanmark. Se også historien om Lars Lundsberg fra Hedensted, som lige nu har fyldt sit hjem med målere for at finde ud af, om han mon har radon i sit hjem.
10/3/2018