Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Michael Eis

I dag handler det om crowdfunding, når Danmarks “Mr. Crowdfunding”, Michael Eis er gæst hos Annemette Voss. Mød også Signe Anker, som via crowdfunding har fået mulighed for at starte en produktion af hampete på Bornholm. Vi skal også møde Kim Kjeldberg, som droppede sit skrivebordsjob for at flytte til Thy og åbne et bageri.
22/9/2017