Serie Sådanmark

28:00

Dette afsnit

Sådanmark - gæst Mette Marie Lei Lange

23/05/2017

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

I denne udgave af Sådanmark handler det bl.a. om en farlig trend, hvor unge mænd kører alt for stærkt og deler det på sociale medier. Se den historie og mange flere sammen med Henriette Honoré og blogger Mette Marie Lei Lange.

Sådanmark er det nye regionale nyhedsmagasin, der tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra et helt nyt studie på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss er på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel gæst på besøg i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ hver dag kl. 16:00 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.