Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Mette Holm

Annemette Voss og psykolog Mette Holm ser i dag historien om et strikkeprojekt mod ensomhed, som har fået en række kvinder i Aalborg til at få strikkepindene til at gløde. De kigger også på en ny trend indenfor vandsport og om Brugsen i Ølgod, der blev Danmarksberømt, da de besluttede sig for at reklamere for bagerens billige træstammer.
2/2/2017