Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Sådanmark - gæst Merete Riisager

Undervisningsminister Merete Riisager er nok mest kendt for, at hun var indædt modstander af folkeskolereformen, inden hun fik til opgave at være minister for bl.a. folkeskolen. I dag fortæller hun Henriette Honoré om et nyt initiativ, hun har taget, for at imødekomme nogle af de problemer, som hun mener, at reformen har affødt. Og så ser hun og Henriette en række historier fra hele Danmark om bl.a. skoler og undervisning.
12/4/2017