Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Matthias Hundebøll

I dagens udgave af Sådanmark kommer vi både til tulipanfestival på Gavnø Slot, hvor slotsgartneren efterhånden er ved at have ømme skuldre og så skal vi til koncert med rockbandet Red Mustang fra Sydjylland, som fejrer 50 års jubilæum i år. Se det i selskab med Annemette Voss og tv-vært og musiker Mattias Hundebøll, som er dagens gæst.
20/5/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.