Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Mathias Sprogøe

Mød skuespiller Mathias Sprogøe Fletting, når han gæster Annemette Voss i Sådanmark. Mathias er aktuel i rollen som Nicolai i teaterforestillingen Nøddebo Præstegaard - en rolle, som både hans farfar, Ove Sprogøe og far, Henning Sprogøe, har spillet før ham. Hør Mathias Sprogøe Fletting fortælle om familierollen og kom med til Ikast-Brande Gymnasium, hvor eleverne har fået til opgave at instruere og filme deres egne kampagnevideoer mod unges drukkultur.
22/11/2017