Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Mascha Vang (2:2)

Mascha Vang er tilbage som medvært i Sådanmark, og i dag skal hun og Annemette Voss se historien om et ungt par på Fyn, der fandt ud af, at de var kommet til at købe et hus, som står på en forurenet grund. Mød også en af de kvinder, som lige nu har travlt med at besvare telefoner hos Skat i Ribe.
31/3/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.