Serie Sådanmark

28:00

Dette afsnit

Sådanmark - gæst Mascha Vang (1:2)

30/03/2018

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Dagens medvært i Sådanmark er en af landets mest læste bloggere, Mascha Vang. Hun solgte i efteråret sit bloggernetværk og nyder at have langt mindre ansvar og mere tid til sin datter. Mød også Klitmøllers Casper Steinfath inden hans lange tur på stand up paddle-bræt over Skagerak. Dagens vært: Annemette Voss.

Sådanmark er det nye regionale nyhedsmagasin, der tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra et helt nyt studie på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss er på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel gæst på besøg i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ hver dag kl. 16:00 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.


MEST SETE


Alle serier A-Å