Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Martin Vedel

Annemette Voss’ medvært i dag er fynske Martin Vedel, der landede en kontrakt som racerkører for Lamborghini ved at google sportschefen og ringe ham op. Den historie fortæller han i dag, hvor vi også skal høre en rigtig Egon Olsen-historie fra Nyborg Statsfængsel, og mød to drenge fra Varde, der allerede er professionelle boganmeldere, selv om de kun er 12 og 13 år.
22/2/2018