Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Marianne Stagetorn

I dag er det "kagekonen" fra Conditori La Glace i København, Marianne Stagetorn, som er gæst hos Henriette Honoré i Sådanmark. Hun fortæller om, hvordan La Glace forbereder sig til konkurrencen "Årets Kage", som finder sted den 11. marts. Se også indslag om lakridsfestival i København, et nyt mikroristeri for kaffebønder i Viborg og mød gymnasieleven Sofus Bay Hansen, som har valgt at donere sit hår til en paryk til en kræftram.
10/3/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.