Serie Sådanmark

28:00

Dette afsnit

Sådanmark - gæst Maria Reumert Gjerding (2:2)

23/06/2018

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Maria Reumert Gjerding er tilbage som Henriettes medvært, og i dag skal vi en tur til gågaden i Kolding, hvor man lige nu kan opleve en udstilling af hjemløse, som er støbt i bronze. Kom også med op i toppen af den gamle Lillebæltsbro, hvor 95-årige Inger Marie Tagmos kommer helt til tops.

Sådanmark er det nye regionale nyhedsmagasin, der tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra et helt nyt studie på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss er på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel gæst på besøg i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ hver dag kl. 16:00 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Alle serier A-Å