Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Maria Lucia Heiberg Rosenberg (1:2)

Annemette Voss har i dag besøg af Danmarks ukronede musical-dronning Maria Lucia Heiberg Rosenberg. Hun spiller lige nu hovedrollen i Det Ny Teaters opsætning af Annie Get Your Gun, og det er faktisk en rolle, som hun føler, hun har en del til fælles med. Vi skal også til roller derby med en flok seje, aalborgensiske kvinder og møde parret Sussi og Carsten Andersen, som er vilde med VW.
19/10/2017