Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Maria Lucia Heiberg Rosenberg

Maria Lucia Heiberg Rosenberg er tilbage som gæst hos Annemette Voss, og i dag fortæller hun blandt andet om den benhårde musicalverden, hvor internationale konsulenter rejser rundt og sikrer sig, at hun og de andre skuespillere leverer præcis den præstation, som de forventer. Vi skal også med sangeren Michael Falch på tur hjem til barndomsbyen Tønder og møde de to søstre, som laver armbånd for at samle ind til Knæk Cancer.
20/10/2017