Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Malene Gregaard Wilsly

Henriette Honoré har fået besøg i Sådanmark af Malene Gregaard Wilsly, der har stiftet netværket, Powerjobsøgerne. Hør Malene fortælle om netværket, som skal hjælpe arbejdsløse med at komme på rette vej i jobsøgningen igen. Vi skal også til Gilleleje, hvor det frivillige fødevarefællesskab, Mad til Alle, leverer kasser med råvarer til flere hundrede flygtninge og kontanthjælpsmodtagere.
18/11/2017