Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Maja Brix

Tøjdesigner Maja Brix er på besøg hos Henriette Honoré i Sådanmark. Hør Maja Brix fortælle, hvorfor hun gør op med modebranchens masseproduktion af tøj og kun designer ganske få stykker tøj om året. Kom også med til en brilleforretning i Skanderborg, der samler deres kunders aflagte briller ind for at sende dem til Tanzania, hvor de kan gøre en forskel for andre.
20/1/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.