Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Sådanmark - gæst Maj My Midtgaard Humaidan

I dag skal vi både med til Nordeuropas største minigolfbane, som lige er åbnet på Bornholm og til hemmelig pop op-koncert i Odense. Og så møder vi Niclas Hangaard fra Slagelse, som havde en hård barndom, men har fået hjælp til at komme videre som voksen. Det sker i selskab med Annemette Voss og hendes gæst Maj My Midtgaard Humaidan, som er blogger og indehaver af Huset Humaidan, som hun driver på Ærø med sin mand.
3/6/2017