Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Mads Storm

Kom med til koncert med rockbandet Carpark North klokken tre om natten i Borris. Og mød både 7-årige Ida og alderspræsidenten Viola i Kalundborg Amatør Teaters opførelse af Sound of Music. Dagens gæst hos Annemette Voss er musiker og komponist Mads Storm, som spiller sammen med nogle af Danmarks mest kendte musikere og sangere og også selv komponerer musik til film og reklamer.
25/8/2017