Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Louise Fredbo-Nielsen

Forfatter og fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen er på besøg hos Annemette Voss i Sådanmark, hvor hun fortæller om sin nye bog “'Sæt Kursen”. I den nye bog giver Louise Fredbo-Nielsen gode råd til, hvordan vi kan lære at investere på otte uger. Kom også med til Skive, hvor ægteparret Edith og Kristen Færch Kristensen har doneret en halv million til Skive Trav.
4/1/2018