Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Lotte Svendsen

I dag er det filminstruktør, Lotte Svendsen, som er gæst hos Henriette Honoré i Sådanmark. Hun er netop nu aktuel med filmen “Sikke et cirkus”, som udspringer af Ramasjang-universet. Vi skal også møde SOSU’erne i Galten, som altid starter arbejdsdagen med sunde shots og knæbøjninger.
30/9/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.