Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Lothar Friis

Mød den tidligere jægersoldat Lothar Friis, der arbejder som ekspeditionsleder på grupperejser til Kilimanjaro. Hør ham fortælle, hvordan helt almindelige danskere sagtens kan nå toppen af Afrikas højeste bjerg. Vi skal også til Fyn, hvor kineseren Meng Chun holder ferie efter at have kørt hele vejen fra Kina til Europa i sin egen bil.
9/8/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.