Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Sådanmark - gæst Lise Nordklitgaard

Lise Nordklitgaard er medindehaver af den nordjyske app-virksomhed, Snapp. I dag er hun gæst hos Henrietté Honoré, hvor hun blandt andet fortæller om, hvorfor det er et ultimativt krav, at det er sjovt at gå på arbejde i hendes virksomhed. Se også historierne om modige teenagere, som konkurrerer om en rejse til Svalbard med Verdensnaturfonden, og lær om det nye eksporteventyr, som har givet danske fiskere julelys i øjnene.
4/3/2017