Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Lise Lotte Christensen

I dagens udgave af Sådanmark får Annemette Voss besøg af Lise Lotte Christensen, som er adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub. Ud over at tale om, hvordan man aktiverer sin hund, ser de to også indslag om kæledyr med tandpine, om de første patienter, som flytter ind på Aarhus' nye universitetshospital og om babyboom på Næstved Sygehus.
14/2/2017