Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Lisbeth Zornig Andersen

Lisbeth Zornig Andersen har netop udgivet sin første børnebog. Hun har skrevet den sammen med sin datter, og formålet er at hjælpe børn til at fortælle det, hvis de har "dårlige hemmeligheder". Alt det fortæller hun i dag Annemette Voss om, når hun er gæst i Sådanmark. Kom også med på Naturhistorisk Museum i Aarhus og se, hvordan det gik, da man dissekerede en løve foran publikum og mød de innovative studerende, som har opfundet en hæve-sænke-skraldespand.
30/10/2017