Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Lisbeth Zornig Andersen

Mød stifteren af Huset Zornig, Lisbeth Zornig Andersen, når hun gæster Annemette Voss i Sådanmark. Bliv klogere på Lisbeths arbejde i Huset Zornig og hør, hvorfor hun sprang ud som krimiforfatter, da hun udgav en krimiroman med sin mand. Vi skal også til Bornholm, hvor Tedros Gezae er blevet genforenet med sin kone og søn efter to års adskillelse.
17/7/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.