Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Line Knutzon

Hør den dramatiske historie om, hvordan landmanden Søren Buhl og hans nabo pludselig jagtede krybskytter. Dagens gæst i Sådanmark er dramatiker og forfatter Line Knutzon, som netop har udgivet den satiriske roman Camille Clouds Brevkasse. Hun fortæller bl.a. Annemette Voss om, hvorfor hun fik lyst til at give selvhjælpskulturen et litterært svirp med sin nye bog.
11/11/2017