Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Lene Beier (2:2)

TV-vært Lene Beier er tilbage i Sådanmark-studiet, hvor hun gæster Henriette Honoré. Hør Lene Beier fortælle om sit nye foredrag, som hun rejser rundt i hele landet med. Lene fortæller også, hvordan hun blev TV-vært, selvom hun er uddannet lærer og havde job på en skole. Vi skal også i biografen sammen med 84-årige Gerda Jensen fra Slagelse, som har startet en biografklub for seniorer.
7/11/2017